Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Fizetés, szállítás

Fizetési módok
 
 • Átvételkor - Utánvéttel (+890 Ft.)
  A csomag értékét a futárnak kell kifizetni készpénzben vagy bankkártyával az árú átvételekor.
  Ez a fizetési mód csak bruttó 150 000 forint értékig vehető igénybe, ezt meghaladó rendelés esetén csak előre átutalásra vagy BARION bankkártyás fizetésre van lehetőség. Utánvéttel történő fizetés esetén kezelési költséget számolunk fel melynek díja bruttó 890 Ft.

  Utánvétes fizetésnek számít a futárnál vagy csomagautomatánál, csomagpontnál történő bankkártyás fizetés is.
 • Bankkártyás fizetés BARIONnal
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el.

  A Barion Smart Gateway egy teljesen hazai fejlesztésű, bankoktól független bankkártya és e-pénz elfogadására alkalmas fizetőkapu, amely verhetetlen árai mellett számos innovatív funkcióval rendelkezik. Használata még kényelmesebb a csupán egy perces regisztrációt követően. Mivel a bankkártya-számokat egy PCI DSS tanúsítvánnyal ellátott biztonságos rendszer tárolja, elég a regisztrált e-mail cím és jelszó megadása bármilyen eltárolt kártya használatához. A Barion webes felületén riportok, export lehetőség, valamint kiküldött havi számlalevél segítik az üzleti folyamatokat, illetve a hivatalos elszámolást. A tranzakciók valós időben zajlanak, és mobil applikációban is lehet látni a beérkező tételeket. A Barion felhasználók az ingyenes Barion applikáció segítségével egyre több boltban és vendéglátóhelyen mobillal is tudnak fizetni, anélkül, hogy készpénzt vagy bankkártyát kellene magukkal vinniük. A banki biztonságot az MNB felügyelete garantálja.
  A kényelmes és biztonságos online fizetést a Barion Payment Zrt. biztosítja, MNB engedély száma: H-EN-I-1064/2013. Bankkártya adatai áruházunkhoz nem jutnak el. Vásárló tájékoztatóhoz KLIKK IDE
 • Előre utalás
  A megrendelés kifizetése banki átutalás útján is rendezhető. Előre utalás esetén a megrendelés feldolgozásakor e-mailben küldjük a díjbekérőt, mely tartalmazza az utaláshoz szükséges adatokat. A kiszállítási folyamat csak azt követően indul el, hogy a termékek vételára a díjbekérőn feltüntetett bankszámlán jóváírásra kerül.

  Áruátvétel utáni átutalásos azaz halasztott fizetési lehetőséget igénybe vevő céges vásálink választhatják a PastPay (30 napos halasztott fizetés) fiési módot.
   
 • PastPay (30 napos halasztott fizetés)
  Később fizetnél? Webshopunkban elérhető a PastPay fizetési mód. Ez díjmentes lehetőséget kínál arra, hogy ezt a vásárlást ne most, hanem egy, a számlán feltüntetett későbbi időpontban fizesd ki, amennyiben az adott tranzakció jóváhagyásra kerül.

  Fontos! Ha ezt a fizetési módot választod, a PastPay megelőlegezi vásárlás értékét (faktorálja), viszont a számla lejártáig Péntech Financial Solutions Zrt. részére kell a számla teljes összegét megfizetni. A Péntech Zrt. fenntartja a jogot arra, hogy egyes tranzakciókat ne finanszírozzon. Ennek részleteiről az ÁSZF-ben olvashatsz. A fizetési mód választásával ezeket tudomásul veszed és kijelented, hogy annak a cégnek a jogszerű képviseletében jársz el, melynek nevében ezt a vásárlást végzed.

  Ezt a fizetési módot jelenleg csak magyarországon bejegyzett gazdasági társaságok (Kft., Bt., Zrt., Nyrt.) választhatják, magánszemélyek, egyéni vállalkozók és adószámmal rendelkező magánszemélyek részére nem elérhető.
Szállítási módok
 
 • Házhozszállítás futárral
  A megrendelt árukat jellemzően a Sprinter futárszolgálat szállítja ki, de egyes esetekben más futárcégek (GLS, MPL, DPD) szolgáltatását is igénybe vesszük, vásárlóink minél magasabb színvonalú és minél gyorsabb kiszolgálása érdekében.
   
  40 Kg. feletti túlsúlyos, túlméretes vagy raklapos megrendelés esetén a megrendelésben szereplő termékek kiszállítását azok méretétől és jellegétől  függően a GLS, MPL vagy a Sprinter futárszolgálat végzi.
   
  A csomag feladásakor e-mailben értesítjük a címzettet, hogy csomagját kiszállításra átadtuk. A kiszállítás napján értesítést kap a címzett e-mail-ben ill. sms-ben, mely tartalmazza a csomagszámot, és egy 3 órás időablakot a várható kézbesítésről valamint az utánvét összegét (amennyiben tartozik a csomaghoz).

  A futár a küldeményt két alkalommal kísérli meg kézbesíteni a címzett részére. Amennyiben az első kézbesítési kísérlet nem vezetett eredményre, a futárszolgálat a következő munkanapon ismét megkísérli a küldemény kézbesítését. A második kézbesítési kísérlet sikertelensége esetén a csomagot visszaszállítják hozzánk és a megrendelést sikertelenül lezárjuk.
  Szállítási költség 40 kg-ig: bruttó 2490 Ft.
  40 kg feletti vagy raklapos, túlméretes áruk esetén: bruttó 9960 Ft.
   
 • GLS csomagpont
  A GLS automaták többsége elhelyezkedésüknek köszönhetően 0-24 óráig rendelkezésére áll. A csomag átvételére az értesítésben szereplő PIN kód megadásával 5 munkanap áll rendelkezésre. Az utánvét kifizetése automata esetén kizárólag bankkártyával történhet.

  GLS CsomagPontok esetén a csomag átvételére érvényes személyi okmány bemutatásával szintén 5 munkanap áll rendelkezésre.

  Tömeg és mérethatárok:

  Csomagpontra címezve:
  A csomagok maximális méretei:
  Max. 200 cm hosszú, 80 cm széles, 60 cm magas, de a csomag körmérete nem haladhatja meg a 3 métert. (Körméret: 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság = max. 3 méter).
  Tömege max. 40 kg.

  Csomagautomatára címezve:
  Csomag mérete max: 74x60x43 cm
  A csomag körmérete nem haladhatja meg a 2,8 métert. (Körméret: 2x magasság + 2x szélesség + 1x hosszúság = max. 2,5 méter).
  Tömege max. 40 kg.
  Egy rekeszbe egy csomag helyezhető.

  Csomagpontra és csomagautomatába történő szállítás esetén nincs lehetőség több csomag (doboz) feladására egy rendelés alatt.
  Szállítási költség: bruttó 1890 Ft.
   

A szállítási határidő:
Munkanapokon a 14:00 óráig leadott rendelések esetében, amennyiben a megrendelt termékek raktáron vannak 2-5 munkanap.