Barion Pixel
Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Bolti mérlegek

A bolti mérlegek olyan eszközök, amelyeket kiskereskedelmi üzletekben használnak a termékek súlyának vagy mennyiségének meghatározására. A bolti mérlegek rendkívül fontosak az élelmiszerboltokban, hentesboltokban, piacokon, pékségekben és más élelmiszer- és áruházakban, ahol a termékek tömegének pontos meghatározása elengedhetetlen.

Lehetnek analóg vagy digitális kijelzős kivitelűek. Az analóg mérlegek hagyományosan rugós kialakításúak, és mutatót használnak a súly meghatározására. A digitális mérlegek azonban egyre elterjedtebbek, és digitális kijelzőt használnak a pontosabb és könnyebb olvasás érdekében.

Ezen felül különböző méretűek és típusúak lehetnek. A kisebb mérlegek asztali vagy állványos kialakításúak, míg a nagyobbak padlóra vagy falra szerelhetőek. Néhány bolti mérlegnek akár beépített címkéző és vonalkód olvasója is lehet, ami megkönnyíti a termékek címkézését és az értékesítési adatok követését.

Fontos szerepük van a kiskereskedelmi értékesítésben és a számlázási folyamatban. Az élelmiszer- és áruházakban használt bolti mérlegek általában kalibráltak és engedélyezettek az adott ország általános mértékegység-rendszeréhez és szabályozásához. Emellett a bolti mérlegek segítségével könnyen meghatározható a termék súlya vagy mennyisége, ami elősegíti az árazási folyamatot és az üzlet gazdasági hatékonyságát.

Összességében a bolti mérlegek fontos eszközök a kiskereskedelmi szektorban, amelyek lehetővé teszik a termékek súlyának pontos meghatározását és árazását, ami nélkülözhetetlen az élelmiszer- és áruházak működése és a számlázási folyamatok szabályos végrehajtása szempontjából.
Rendezés:

T-Scale AHC 15 MR darabszámláló mérleg

79.375 Ft (62.500 Ft + ÁFA)
Egyszerű kialakítású darabszámláló mérleg, nagy belső felbontással.

Dibal G-325 árszorzós mérleg

102.500 Ft (80.709 Ft + ÁFA)
Egyszerű, tára és fix tára funkciókkal rendelkező akkumulátoros mérleg.
Méréshatár (pontosság): 6/15 kg (2/5g)

Elzab Prima 2 mérleg + hálózati adapter

Pénztárgéppel és számítógéppel is összeköthető mérleg. Közvetlenül a Micra Mini és Micra Jota pénztárgéphez csatlakoztatva nincs szükség egyéb áramellátásra, képes a pénztárgép áramellátásáról vagy USB csatlakozóról működni.

Mistral M525 T címkenyomtatós rendszermérleg

Hálózatba köthető árszorzós, címkenyomtatós rendszermérleg.

Cely SPC-S árszorzós asztali mérleg

A Cely mérlegeket a legegyszerűbb mérési feladatokra tervezték, kisebb boltoknak ajánljuk az egyszerű mérési feladatok elvégzésére.

Pris EP 210 lapos árszorzós mérleg

50.800 Ft (40.000 Ft + ÁFA)
Egyszerű kialakítású, árszorzós mérleg.
Méréshatár (pontosság): 6/15 kg (2/5g)